Grow4you
Coaching & Training 

Over mij:


Mijn naam is Monique de Jong. Ik woon samen met mijn partner en mijn zoon in Heerenveen. 
Ik hou veel van lezen, schilderen en creatief bezig zijn, de natuur, gezelligheid met vrienden en van mijn werk. Dit geeft mij veel energie.
Helaas is dit voor mij niet altijd vanzelfsprekend geweest. In mijn tienerjaren heb ik enorme faalangst ontwikkeld en daardoor ben ik in een depressie beland. Ik wilde altijd alles goed doen en was voornamelijk bezig met de mening van anderen. Uiteindelijk heb ik mede door trainingen en verschillende therapieën mijzelf weer terug gevonden.  Hierbij heb ik mezelf op een hele andere manier leren kennen en ben ik ook de manier waarop ik naar de wereld keek gaan veranderen. 

Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat het helpen van mensen door middel begeleiding, trainen en coachen mij op het lijf geschreven is, mede door mijn eigen levenservaring en de opleidingen die ik heb gevolgd. Hierdoor sta ik dicht bij de mensen die ik begeleid en kan ik goed aanvoelen wat nodig is. Mijn kracht ligt voornamelijk in de positieve psychologie, mindfulness en de creatieve aspecten. Ik werk vanuit mijn hart en intuïtie en mijn drijfveer is om jou kennis te laten maken met de positieve kanten die je bezit maar ook met de positieve aspecten van het leven zelf! Mijn doel is om het leven voor jou mooier te maken! En wat is er mooier om dat samen te doen?

Mijn praktijk:

 

De kernwaarden van Grow4You Coaching & Training zijn:

• Betrouwbaar
• Respectvol naar elkaar
• Begripvol
• Ethisch en integer
• Vertrouwen
• Oplossingsgericht.

Gevolgde relevante opleidingen:
HBO Bachelor Toegepaste psychologie Arbeid en Organisatie
HBO Programma jeugd en gezinsprofessional 
HBO Programma kindercoach (2020)

SKJ registratienummer: 160005192
KVK nummer:  83206531

Aanvullende cursussen en trainingen:
Opvoedcoach (2022)
Train de trainer faalangst voor kinderen (2022)
Video interactie begeleiding (2022)
Studentbegeleider (2021)
Persoonlijk leiderschap (2021)
Mindfulness voor kinderen (2021)
VVE certificaat methode Piramide (2021)
Kiekeboe training: Werken met baby's (2020)
Train de Trainer educatieve methode Piramide (2020)
Ervaringsdeskundige (2018)


Daarnaast beschik ik over geldige EHBO en BHV certificaten en volg ik regelmatig intervisie bijeenkomsten bij.

Tevens ben ik aangesloten bij beroepsorganisatie Adiona, de NBTP (Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepast Psychologen) en geef ik trainingen in de educatieve methode Piramide uit naam van de Rolff Groep.
Daarnaast ben ik een mooie samenwerking aangegaan met stichting Duore en Viverè Coaching. Meer informatie over Duore of Viverè Coaching ? Kijk op www.duore.nl   of https://viverecoaching.nl/
 

 


 

 
 
 
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn