Grow4youCoaching & Training 
 


Workshops
Workshops zijn te boeken voor zowel kinderen als volwassenen!


Workshop Mindful Schilderen (6 tot 12 jaar)
In de workshop mindful schilderen gaan we, met een rustig muziekje op de achtergrond, met elkaar op stap door de wereld
van de axenroos op een heel rustige en fijne manier.  
In de workshop voor kinderen wordt er wordt een verhaal verteld over het lang verwachte zomer feest,
we maken een rondje door de stad van de axen en gaan hier kort met elkaar over in gesprek. Daarna gaan we met elkaar wat drinken.
Na de pauze wordt er een mindful oefening gedaan die te maken heeft met de dieren van de axenroos en daarna gaan we in alle rust een prachtige schilderij maken die helemaal naar eigen inzicht gemaakt kan worden.
Het gaat hierbij niet om het eindresultaat maar om het gevoel van in het hier en nu staan, het samenzijn en bij jezelf en je eigen gevoelens komen.
Niks is goed of fout in deze workshop. Alles is goed wat je doet en het eindresultaat mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.
De kosten voor de workshop bedraagt €22,50 per persoon.

Workshop mindful schilderen(18 jaar en ouder)
In de workshop mindful schilderen voor volwassenen wordt er aan de hand van het thema Peaceful  gewerkt. Met een rustgevend muziekje op de achtergrond neem ik je mee in de wereld van mindfulness en creativiteit.  Tijdens de workshop wordt er gebruik gemaakt van ademhalingsoefeningen en daarna gaan we met elkaar schilderen. Je hoeft voor deze workshop geen ware Picasso te zijn want alles wat gemaakt wordt is goed. Het gaat er voornamelijk om dat je even in het hier en nu staat,  even lekker creatief bezig bent  en tot rust komt.  Alles is goed wat je doet en het eindresultaat mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

De workshop duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur.
De kosten van een workshop mindful schilderen zijn €22,50 per persoon.

Workshop collage maken.
In de workshop collage maken leer je in 2 tot 2,5 uur een eenvoudige collage te maken over jezelf of iets wat je graag visueel wilt maken. Een collage bestaat uit allemaal plaatjes en teksten die een bepaalde sfeer neerzetten en die bij jou passen. Daarnaast is het goed voor je eigenwaarde door beeld te geven aan jou doel of jou ideale plaatje. Je hoeft je niet niet in te houden, dromen mogen groots zijn. Het effect van een collage kan heel groot zijn. Want weet jij dat je hersenen werken met beelden en door elke dag naar jou collage te kijken geef je jou hersenen een soort voeding (je collage). Kijken naar deze beelden leveren jou focus en  positieve gevoelens op en die gevoelens leiden uiteindelijk naar gedrag en dat leidt uiteindelijk naar gevolgen. Dit betekend dus eigenlijk dat jij je eigen leven kan creëren! Ken je de wet van aantrekking? 
Zo werkt het maken van een collage uiteindelijk ook. Met de focus die jij legt op de beelden. Focus dus op al het mooie en op wat jij graag wilt!


 Alle benodigde materialen  (canvasdoeken, lijm, scharen tijdschriften) zijn aanwezig maar het staat je vrij om eigen materiaal mee te nemen. Je kunt bijvoorbeeld een collage  maken aan de hand van een foto van een dierbare, een speciaal artikel of een quote die je erg mooi vind. 

Neemt het gerust mee.  

De kosten van een workshop collage maken zijn €22,50 per persoon.De workshops worden verzorgt op vooraf bepaalde data in Heerenveen op de Leeuwarderstraatweg 54. Hier kunnen max 5 personen aanwezig zijn.
Daarnaast verzorg ik ook workshops op locatie. Bijvoorbeeld binnen organisaties, clubhuis  of bij u thuis. Let op: de prijs van de locatie en reiskosten €0,30 zitten niet bij de prijs inbegrepen. 


De workshops kunnen ook gegeven worden binnen onderwijsinstellingen of de BSO.
Klik hier voor de tarieven.

Wil jij graag eens een workshop bijwonen? 
Reserveer onderaan de pagina nu je plaats!


Workshop

Datum 2023

Tijd

Mindful schilderen (6 tot 12 jaar)

Woensdag 20 september 2023

15:00- +- 17:15 uur

Mindful schilderen (18 jaar en ouder)

Woensdag 20 september 2023

19:00 - +- 21:15 uur

Collage maken (18 jaar en ouder)

Dinsdag 19 september 2023

19:00- +- 21.15 uur
Reserveren doe je door een plaats te kopen via het winkelmandje. Afrekenen kan contant of via bankoverschrijving.

Reserveer nu je plaats, vergeet niet de desbetreffende datum erbij te vermelden bij de aanvullende informatie.

€ 22,50Mindful schilderen 6-12
Workshop mindful schilderen 2 uren
€ 22,50Mindful schilderen 18+
€ 22,50Collage maken 18+
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn